Decoratie

De wegwijzers op jullie bruiloft

De Wegwijzer voor de bruiloft met gebrande decoraties

Bordjes op je bruiloft: een echte aanvulling op jullie bruiloft. Wanneer deze met aandacht zijn gemaakt, kunnen ze echte eyecatchers zijn. Zo laat je jullie gasten zien waar de ceremonie plaatsvindt, waar het bruidspaar zit en waar ze kunnen dansen.

Houten wegwijzers als bruiloftsdecoratie

Het leuke aan onze houten wegwijzers op je bruiloft is de veelzijdigheid ervan: je kunt ze helemaal decoreren en stylen naar jullie wensen! Wil je bordjes met gekleurde teksten of wil je ze gebrand; het kan allemaal! Verschillende varianten van bordjes die de gehele dag terugkomen. Deze bruiloftsdecoraties zijn echt een aanvulling op de bruiloft.

Niet meer verdwalen

Onze houten wegwijzers zorgen ervoor dat je gasten niet meer verdwalen. Ze kunnen namelijk ook een richting wijzen. Wij maken een links-wijzend of een rechts-wijzende bordjes. Dan worden bv de daggasten aan het begin van de dag rechts naar de trouwceremonie gewezen, en de avondgasten links naar het feest. Maar op een recht bordje, bovenin de wijzer, kan WELKOM staan. Zo wordt iedereen welkom geheten op jullie bruiloft.

Personiseren

Met onze wegwijzerbordjes creëer je een bepaalde sfeer op je trouw locatie of evenement. We hebben diverse houtsoorten waaruit je kan kiezen: Blank Vurenhout, grijs gebeitste Vurenhout en sloophout. Hierop kunnen decoraties in diverse kleuren. Kijk hier welke keuzes er zijn. Op deze pagina zie je ook de Lettertypen die er mogelijk zijn. Een eigen lettertype? Ook dat is mogelijk! Overleg dit door een e-mail te sturen. Personaliseer de bordjes door zelf de teksten te kiezen. Deze teksten kunnen in de tekst vakjes geplaatst worden.

Mooie herinnering

Wat zo leuk is aan deze wegwijzers; jullie kunnen ze na afloop in de tuin plaatsen. Het is een mooie herinnering aan de bruiloft.

Naast een bruiloft, staat het wegwijzerbord ook nog eens erg leuk op een beurs of evenement.

Ben je, na al deze informatie, enthousiast geraakt over onze Houten Wegwijzers? Je kunt ze eenvoudig hier bestellen. En Bloemenatelier ‘t Bloemeke kan er mooie bloemdecoraties op plaatsen.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *