Betaalmethodes

Mollie

Bij Belevenis op je Bruiloft kunt u op diverse manieren, veilig, betalen. Om zowel uw veiligheid als de onze te waarborgen wordt bij online (creditcard)betalingen gebruik gemaakt van de betaaldiensten van Mollie. Mollie is een van de snelst groeiende betalingsverwerkers binnen Europa. 

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank. Dit garandeert een succesvolle betaling. De bank van de klant garandeert verder de veiligheid van de transactie.

Bancontact

Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Deze betalingen kunnen gebeuren via debetkaarten.

Bank overschrijving

Uiteraard is het mogelijk om het bedrag handmatig over te maken op de rekening van Belevenis op je Bruiloft. Hiervoor kunt u de volgende rekeninggegevens gebruiken: Tenaamstelling: Belevenis op je Bruiloft IBAN: NL48RABO0329660772 BIC: RABONL2U Houdt u rekening met een verwerkingstijd van 1-2 werkdagen alvorens de betaling is bijgeschreven op de rekening van Belevenis op je bruiloft.

Handgemaakte trouwaccessoires

Belevenis op je Bruiloft!

Winkelwagen

Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies
Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 Verlanglijst
0 items Cart
Mijn account