Verzendcondities

Wijze van verzending

Nadat uw bestelling is geplaatst begint het proces binnen Belevenis op je bruiloft. Supersnel wordt uw aankoop verzameld en uiterst zorgvuldig verpakt. Uw producten worden verpakt in kwalitatieve dozen opgevuld met luchtkussens om zodoende te garanderen dat uw producten goed bij u geleverd worden. 

Wanneer uw pakket klaar staat voor verzending ontvangt u een e-mail met hierin alle verzendinformatie en de verwachte bezorgtijd. Uiteraard wordt de volledige verzending gemonitord tot u uw bestelling in goede orde heeft ontvangen.

Tarieven​

Totaal orderbedragVerzendkosten
Binnen Nederland€ 7,50
Binnen België€ 10,00
Binnen duitsland€ 10,00
Verzendkosten naar andere landen dan Nederland, België en DuitslandOp aanvraag

Herroepingsrecht en retourneren ​

U heeft het recht uw online bestelde bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren, zonder opgave van reden.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd exclusief eventuele verzondkosten. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn dus voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. U bent verantwoordelijk voor de wijze van (verzekerde) verzending en het zorgvuldig verpakken van de artikelen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Belevenis op je bruiloft geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via info@belevenis-thuis.nl of via de pagina “Retourneren en garantie claimen“. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat mag u met het product doen tijdens de bedenktijd?

U moet het product kunnen beoordelen om na te gaan of u het wilt houden. U mag de verpakking openmaken om het product te bekijken, mits u dit netjes doet. U mag het product niet daadwerkelijk gebruiken als u nog niet weet of u het product houdt. De verkoper mag een vergoeding vragen als na retourzending blijkt dat u iets met het product hebt gedaan dat niet nodig was om het te kunnen beoordelen. Deze waardevermindering wordt altijd aan u kenbaar gemaakt.

Handgemaakte trouwaccessoires

Belevenis op je Bruiloft!

Winkelwagen

Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies
Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 Verlanglijst
0 items Cart
Mijn account