Retour- en garantiebeleid

Wettelijke garantie

In de wet staat dat u als consument recht heeft op een deugdelijk product. Dit betekent dat het product biedt wat u ervan mag verwachten, u moet het product een bepaalde tijd normaal kunnen gebruiken.

Voor alle artikelen gekocht bij Belevenis op je bruiloft geldt dat zij geleverd worden met 6 maanden garantie, indien niet anders overeengekomen. Garantiebeperkingen of -verlengingen worden altijd op de factuur vermeld na overeenstemming tussen Belevenis op je bruiloft en koper.

Garantiebeperkingen

Iedere fabrikant tracht een zo goed mogelijk product te leveren. Ondanks deze zorgvuldigheid kan het voorkomen dat een product defect raakt. Wanneer een product defect raakt binnen de garantietermijn en niet door ondeugdelijk gebruik zoals onder andere val-, stoot-, vocht-, zand-, stof-, of breukschade, dan wordt het product kosteloos hersteld, vervangen of gecrediteerd. Dit geldt niet voor schades of defecten die ten tijde van aankoop bekend waren.

Zonder factuur wordt een verzoek tot garantie niet in behandeling genomen. Het recht op garantie vervalt wanneer het product gerepareerd of aangepast is. Wanneer het product incompleet of beschadigd is behoudt Belevenis op je bruiloft het recht om waardevermindering naar alle redelijkheid toe te passen. Tevens behoudt Belevenis op je bruiloft het recht om, wanneer er twijfels bestaan over de aard van het defect, deze eerst ter controle aan te bieden. Retourkosten worden niet vergoed.

Garantie aanvragen

Wanneer het product buiten uw en/of andermans schuld defect is geraakt kunt u binnen de garantietermijn aanspraak maken op de garantie. U kunt hiervoor dit formulier invullen, een e-mail sturen aan:  info@belevenis-thuis.nl. Hierna zal een retourprocedure worden gestart.

Garantie afhandeling

Belevenis op je bruiloft vraagt uw begrip voor het feit dat een passende oplossing tijd kan kosten. Uiteraard wordt alles in het werk gesteld om u zo spoedig mogelijk een passende oplossing te bieden. Indien er sprake is van een creditering streven wij ernaar om het bedrag binnen 5 werkdagen aan u te voldoen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Belevenis op je bruiloft zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, kunt u dit formulier invullen of contact opnemen met Belevenis op je bruiloft. Dit kan zowel per e-mail (info@belevenisopjebruiloft.nl).

Wij vragen u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Belevenis op je bruiloft te retourneren.

Uw volledige orderbedrag exclusief verzendkosten wordt binnen 14 dagen na het melden van de retour op uw rekening bijgeschreven.

De kosten voor het retour sturen zijn in alle gevallen voor de rekening van de koper. Koper is verantwoordelijk voor de wijze van verpakken van het product, de wijze van (verzekerde) verzending en het tijdig verzenden. Het retourbeleid geldt uitsluitend op online aankopen via de webshop van Belevenis op je bruiloft en niet voor aankopen waarbij u gekozen heeft om het product af te halen.

Retouradres

Belevenis op je bruiloft
De Zijpe 18
2673 BE Naaldwijk
Nederland

Handgemaakte trouwaccessoires

Belevenis op je Bruiloft!

Winkelwagen

Inloggen

Nog geen account?

We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies
Start typing to see products you are looking for.
Winkel
0 Verlanglijst
0 items Cart
Mijn account