Decoratie

Acryl Decoraties

Tafelnummer

 1. Tafelnummers: Zoals eerder besproken, kunnen tafelnummers gemaakt van acryl een stijlvolle toevoeging zijn aan de dinertafels. Deze kunnen worden gesneden in verschillende vormen, zoals cijfers of letters, en kunnen worden versierd met verf, glitter of andere decoratieve accenten.
 2. Plaatskaarten: Maak plaatskaarten van acryl door dunne platen acryl te snijden in de vorm van kleine kaartjes. Schrijf de namen van de gasten erop met een permanente marker of laat ze graveren voor een elegante afwerking.
 3. Naambordjes: Gebruik acrylplaten als naamborden om belangrijke locaties op de bruiloft aan te geven, zoals de ceremonieplaats, receptieruimte, of het gastenboek. Deze borden kunnen worden opgehangen aan een standaard of aan de muur worden bevestigd voor maximale zichtbaarheid.
 4. Photobooth props: Maak leuke en originele photobooth props van acryl, zoals lippen, snorren, brillen, of andere grappige vormen. Gasten kunnen deze props gebruiken om leuke foto’s te maken tijdens het evenement.
 5. Menukaarten: Creëer menukaarten van acryl door ze te graveren met de namen van de gerechten of drankjes die op het menu staan. Plaats deze menukaarten op elke dinertafel om de gasten te informeren over wat ze kunnen verwachten tijdens de maaltijd.
 6. Decoratieve accenten: Gebruik kleine stukjes acryl als decoratieve accenten overal op de bruiloft, zoals op de bruidstaart, op de desserttafel, of zelfs als onderdeel van het bloemstuk op elke tafel.
 7. Gastenboek alternatieven: Maak een uniek gastenboek van acryl of plexiglas door een grote plaat te laten graveren met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum. Gasten kunnen vervolgens hun namen en een boodschap achterlaten met een permanente marker. Dit kan worden ingelijst en opgehangen als een blijvende herinnering aan de speciale dag.
 8. Welkomstborden:
  • Gebruik plexiglas voor welkomstborden bij de ingang van de ceremonie- of receptieruimte. Je kunt het plexiglas bedrukken met een welkomstboodschap, het programma van de dag, of zelfs een monogram van het bruidspaar.
 9. Lijst
  • Maak fotolijsten van plexiglas voor de photobooth op de bruiloft. Deze kunnen worden gepersonaliseerd met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum, en zorgen voor een leuke toevoeging aan de foto’s die de gasten maken.
 10. .Photobooth frames:
  • Maak fotolijsten van plexiglas voor de photobooth op de bruiloft. Deze kunnen worden gepersonaliseerd met de namen van het bruidspaar en de trouwdatum, en zorgen voor een leuke toevoeging aan de foto’s die de gasten maken.
 11. Caketopper:
  • Een gepersonaliseerde caketopper van plexiglas kan een prachtige toevoeging zijn aan de bruidstaart. Dit kan variëren van de initialen van het bruidspaar tot een speciale boodschap.
 12. Stoelbordjes:
  • Plexiglas bordjes kunnen worden gebruikt om aan te geven waar elke gast moet zitten. Deze kunnen op de stoelen worden geplaatst of aan de rugleuning worden gehangen voor een gestroomlijnde look.

Bruiloft decoraties

Bruiloftsdecoraties vormen de ambiance en sfeer van de grote dag en kunnen variëren van eenvoudig en klassiek tot gedurfd en uitbundig, afhankelijk van de voorkeuren van het bruidspaar. Door zorgvuldig te plannen en decoraties te kiezen die passen bij de visie en persoonlijkheid van het bruidspaar, kunnen bruiloftsdecoraties een onvergetelijke indruk maken en bijdragen aan een betoverende sfeer op de grote dag.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *