Gastenborden

Gastenbord alternatief voor Gastenboek

Gastenbord met houten hartjes

Je kent ze wel; de gastenboeken waarin gasten of bezoekers hun naam kunnen noteren en eventueel een felicitatie erbij plaatsen. Er bestaan papieren en elektronische gastenboeken. Ook hebben wij leuke gastenboeken met blanco bladzijdes, waarbij er voldoende ruimte is voor de gasten te kunnen schrijven wat ze willen, weinig of juist veel. Daarbij kunnen ook een leuke foto plaatsen en nog veel meer. Naast deze ‘traditionele’ versie is er een A5 maat, waarin invulbladeren met diverse decoraties. Maar wij hebben alternatieven, waar je eigenlijk iets meer aan hebt. Want wanneer zal je dit boek nog inkijken? Daarom zijn onze Gastenborden echt uniek! Mooie aparte wandborden waarop namen of teksten komen te staan. Hoe leuk is dit?

Gastenbord is een mooi herinneringsbord

Willen jullie een mooi groot Gastenbord waar iedereen zijn of haar naam kan plaatsen? Dan is het een idee om dit bord op een opvallende plek op jullie bruiloft te plaatsen. Gasten kunnen dan, wanneer het uitkomt, even goed hun tekst of naam schrijven op een groot bord. Natuurlijk kun je hem ook bij de ingang of op een ander leuke (of grappige) plek plaatsen zoals de toilet. Onze Gastenborden zijn prachtige herinneringsborden! Omdat ze gegarandeerd op een speciaal plekje in jullie huis komt te hangen. Zo worden jullie regelmatig aan herinnerd aan de mooie dag.

Diverse mogelijkheden

In ons assortiment zijn leuke opties waar je uit kan kiezen. Je kunt kiezen uit diverse grootte en decoraties. We hebben wandborden met gebrande decoratie:

Maar ook wandborden waar losse elementen aan gehangen kunnen worden zoals hartjes of boomstammetjes:

En dit Gastenbord is ook een topper; met een witte stift kunnen de gasten een leuke tekst met hun naam op het bord plaatsen:

Er is veel keus! En de komende maanden komen nog meer supergave Gastenborden in de webshop. Hou daarom onze website of Socials zoals Facebook of Instagram in de gaten.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *